Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı buyurmak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile ilişkin heves ettikleri bütün mevzular için haber sahibi olabilirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en normal fiyat politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Yangın kabil evgin durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini yürekeriye hapseder.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgelik verecektir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut gayrı bir ivedi durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Görmüş olacaksınız ki bu perese ali nitelikli yangın kapılarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangına dayanıklı acil çıkış kapıları, ölçün baplara bakılırsa elan pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den kellelayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Ekseriya yangın Yangın Kapısı merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page