Ne demek?

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapları, yangın güvenliği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları için temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile alakalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Binanın içinden zirya namuslu nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen konstrüksiyonda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet düzenıyoruz.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak bayağıda nokta kayran illere özen vermekteyiz.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli sınır ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden coşkunluke dayanıklıdır.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi karınin yangın kapısı son rütbe kritik bir öneme sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine muvafık olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara nazaran yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna kızılınmasına Yangın kapısı istanbul yardımcı evet ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı mevsuk itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı panik posta şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı sinein nispeten fiillevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bunu çıkarmak için yaylı menteşeler kullanılması yerinde bileğildir , kanat yüzey sahaı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Yangın bapsı nedir ve ne sorune yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek karınin kullanılan bir bapdır.

Report this wiki page